Handelsbetingelser hos os TS smykker


Denne hjemmeside udbydes af TSsmykker, CVR nr. 25828453. Hvis du oplever problemer med din bestilling på hjemmesiden eller ved øvrig brug af hjemmesiden, kontakt venligst TSsmykker via kontakt@tssmykker.dk

Hvis der er dele af betingelserne, som du ikke forstår, anbefaler vi at du kontakter TSsmykker, inden du begynder at handle på hjemmesiden.

Nedenstående betingelser er gældende ved online køb hos TSsmykker. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra TSsmykker. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og TSsmykker.

Handelsbetingelserne kan blive opdateret fra tid til anden (fx ved ændring af love og regler), derfor beder vi dig godkende betingelserne, hver gang du handler hos TSsmykker.


Priser

Hos TS Smykker er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.


Betaling

TS Smykker modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, Mastercard, samt Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.


Levering

TS Smykker tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 19 samme dag. Ordre herefter sendes næstfølgende hverdag. Vi sender til Danmark, Sverige og Norge. Fragtpriser fra 15 kr. eller afhængig af valg. Varer vil blive leveret på leveringsadressen eller pakkeshoppen, der angives ved bestillingen. Dine varer kan sendes med Post Nord, Dao eller GLS. OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-5 hverdage efter bestillingen. For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.


Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget. Emballagen skal være uåbnet og i original og intakt stand. Varer som er brugt tages ikke retur.


Du skal inden 14 dage fra modtagelse af varen give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en mail til kontakt@tssmykker.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.


Følgende varer indgår ikke i fortrydelsesretten:

Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.


Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.


Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.


Varens stand ved returnering

Som udgangspunkt må du forvente, at varen skal returneres i en stand, så den kan sælges igen som ny. Det vil sige, at varen skal returneres i originalemballage.

Plomberinger må ikke være brudt. Varen må ikke være prøvet, så den ikke kan sælges igen.


Hvis ovenstående ikke overholdes, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen.


Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.